joi, 26 iulie 2018

"Piesa"

Imagini comentate ale unei ieșiri reușite de Sf. Ilie:

De cum mi-au permis condițiile meteo m-am reîntors pe râul despre care vorbeam în postarea anterioară, acolo unde am ales să pescuiesc pe porțiunea inferioară pentru a vedea cum se prezintă situația. Am dat peste o apă senzațională, chiar dacă ceva mai scăzută.
După nici zece lansări în față aparatului foto a poposit acest păstrăv ceva mai "îmbrăcat". Mi-am zis că va fi o altă zi de excepție. Din păcate socoteala de acasă nu este aceeași cu cea din târg.
Am trecut prin labirintul verde de la tău la tău cu speranța unei capturi, fără a avea succes...
...până la un moment dat.
Această ieșire a consemnat debutul pentru un nou model de muscă uscată care s-a dovedit atractiv și pe care l-am denumit pompos Pseudo Adams - cdc, o muscă care aduce foarte mult cu Adams dar este confecționată din cdc și hackle genetic
Altă porțiune străbătută, câteva ratări, dar și unele capturi nesemnificative, iar mai apoi în tăul format în dreptul rădăcinii acestui arin după un drill pe cinste ...
..."Piesa" sau altfel spus: surprizele mari ale râurilor mici! Un păstrăv pe care l-am evaluat undeva la 30-35 cm!
Alte colțuri de natură minunate dar și amenințarea ploii
Ici-colo alte capturi
Tunelul "verde"
Iar la capătul său finalul unei partide reușite, chiar dacă nu a excelat din punct de vedere al numărului de capturi...Dar cine mai ține cont de așa-ceva?
Bonus: https://youtu.be/WeyLYpp6i9Y (click)
Până la o nouă postare, lansări precise și pești pofticioși!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu